APPARATUUR

Mijn fotoapparatuur behoort tot Nikon's assortiment van professionele apparatuur. Mocht je interesse in een actueel overzicht, dan kan ik je deze toesturen.

 

Velen vragen mij waarom het merk Nikon? Wel, ik ben hiermee begonnen en tot vandaag de dag bevalt dit merk mij uitstekend, waarbij ik wel moet zeggen dat andere bekende merken ook van uitstekend kwaliteit zijn.

 

Daarbij kan tegenwoordig iedereen en zonder specifieke kennis van fotografie best mooie foto's maken, zelfs met de camera van een mobiel. Ik vind dat een geweldige ontwikkeling omdat hiermee veel mooie foto's gemaakt worden die het aanzien zeker waard zijn.

 

Echter, voor het maken van bijzondere foto's komt daar toch wel meer bij kijken. Een goede fotograaf heeft meer diepgaande kennis van de techniek, weet de juiste compositie te bepalen en beheerst de techniek voor een perfecte belichting. Met dit alles en veel meer, weet de fotograaf ook nog het juiste moment te bepalen wanneer de ontspanknop moet worden ingedrukt voor het maken van die 'bijzondere' foto. En dat is toch anders fotograferen dan een selfie via de spiegel in de badkamer.

© Ton van de Laar

Alle rechten voorbehouden